MENU
Entre Deux logo
Logo Tumble 'N Dry

Tumble 'N Dry

Bij Tumble ’N Dry geloven wij in ‘the magic of play’. We verkiezen fun boven huiswerk en avontuur boven luieren. Wij ontwerpen kinderkleding om in te kruipen, klimmen en chillen met vrienden. De collectie is playful, praktisch en verrassend betaalbaar.

Wij, bij Tumble ’N Dry, geloven in ‘the magic of play’. We verkiezen fun boven huiswerk en avontuur boven luieren. Daarom ontwerpen wij kinderkleding om in te kruipen, klimmen en chillen met vrienden. De collectie is playful, praktisch en verrassend betaalbaar. Ons doel? Kinderen inspireren hun fantasie te gebruiken. Zo creëren we samen een positieve wereld waarin je kind en jij gelukkig kunnen zijn.

Tumble ‘N Dry is in 2007 opgericht. Een groep gepassioneerde mensen hadden de ambitie om een stoer en fun kleding- en lifestyle merk voor kinderen (0-16jr) te starten. Tumble ‘N Dry is van origine een Nederlands kledingmerk in ligt in meer dan 600 kinderwinkels in Nederland, Belgie, Duitsland, Spanje, Scandinavie, Canada en meer.

Sinds 2015 heeft Tumble ’N Dry zijn speelveld vergroot door eigen winkels en shop-in-shops te openen in Nederland en Belgie.