MENU
Entre Deux logo
Logo Siebel

Siebel

Maak van bijzondere momenten een blijvende herinnering met een juweel van Siebel! Zoals een sieraad of een horloge. Om cadeau te doen. Of om jezelf te verwennen! Celebrate life! Dat is het motto van Siebel juweliers. En als je kijkt naar de collectie van Siebel in Entre Deux is dat niet zo moeilijk...

SIERADEN ALS EEN BLIJVENDE HERINNERING

Siebel biedt in Maastricht prachtige juwelen en bijoux voor zowel dames als heren. In heel uiteenlopende prijsklassen. Zo is een deel van de collectie mooi, trendy en prettig betaalbaar. Denk aan de bedelarmbanden van Pandora, zilveren creolen van Siebel, bijzondere ringen van Ti-Sento of stoere stalen armbanden van Fossil.

Maar Siebel verkoopt ook exclusievere juwelen, duurder en wellicht iets klassieker, goud met briljanten, saffieren en smaragden. Zoals de collectie van Isare (uit de Siebel exclusives lijn) of de bekende Desirée trouwringen.

Het aanbod van horloges is bij Siebel ook heel divers. Met collecties van Michael Kors, Emporio Armani, DKNY, Diesel, Guess of Fossil. Maar ook horloges van Seiko of Hamilton. Voor elk persoon of elk budget is er bij Siebel een mooi horloge te vinden. Het verkoopteam helpt je graag bij het maken van een keuze. Hun service is overigens niet onopgemerkt gebleven. Al meerdere malen was Siebel de beste winkelketen in de categorie juwelen en bijoux!