MENU
Entre Deux logo
Logo Brasserie Amadeus

Brasserie Amadeus

Bij Amadeus verwelkomen we je graag voor een lekkere kop koffie met een stukje echte Limburgse vlaai. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan versbereide broodjes, diverse warme gerechten en natuurlijk de heerlijke Tapas.

Gelegen aan het Dominikanerkerkplein ligt Brasserie Grand Café Amadeus. Het vier verdiepingen tellende pand, waarin Amadeus gevestigd is dateert uit 1644. En hoewel dit pand dus aanzienlijk ouder is dan de rest van de Entre Deux, past het er perfect bij.

Amadeus ligt als het ware tegen de Entre Deux aan, met als voordeel het prachtige en grote buitenterras, waar het bijzonder goed vertoeven is! De zon staat er van 10 tot 19 uur! En is het minder mooi weer dan is er de mogelijkheid van het overdekte terras. Of binnen, waar het knus en gezellig is.

Bij Amadeus kun je de hele dag terecht. Vanaf het moment dat het ontbijt geserveerd wordt tot 19.30 uur is de keuken doorlopend geopend. In de drukkere periode houden wij de keuken voor u langer open. De kaart is bijzonder uitgebreid en er is voor iedereen wel iets smakelijks te vinden!