MENU
Entre Deux logo

Winkeltips voor Maastricht

Soms wil je gewoon even snel winkelen. Omdat je op zoek bent naar een mooi shirtje onder dat ene jasje, of bijpassende schoenen wilt kopen bij een andere outfit. Geen probleem met deze tips voor winkelen in Maastricht. Lees hier hoe je zo efficiënt mogelijk kunt shoppen in en rondom Entre Deux. Entre Deux is door haar centrale ligging goed bereikbaar. Zowel met de auto, het openbaar vervoer als per (brom)fiets of scooter. Parkeren kan het beste bij de Q-Park garages aan het Vrijthof of de Markt/Mosae Forum. Vanaf die locaties ben je gelijk in de binnenstad en kun je snel aan de slag!

Bereid je voor met goed schoeisel

Als je als een speer wilt gaan shoppen, is het als vrouw handig om rekening te houden met je schoenen. Want de kinderkopjes (kleine stenen) die Maastricht zo’n authentiek karakter geven, kunnen nog wel eens voor problemen zorgen. Laat je hakken daarom even in de kast staan en kies voor een platte schoen als je gaat winkelen. Dan blijf je nergens haken én kun je sneller door alle winkels lopen.

Start in Entre Deux

Entre Deux is een ideaal startpunt als je op zoek bent naar fashion and more. Van sportartikelen tot speelgoed en van accessoires tot kleding van A-merken. En tussendoor even bijkomen van alle indrukken? Dan kun je terecht bij een aantal lunchrooms. In het winkeloverzicht van Entre Deux kun je winkels zoeken op naam, categorie of verdieping!

Andere winkelcentra

Mosae Forum is een ander winkelcentrum in de nabijheid van Entre Deux. Ook hier vind je tientallen winkels, speciaalzaken en traiteurs. En vergeet ook niet de Grote Staat. Dit is de belangrijkste winkelstraat in Maastricht, met veel leuke winkels. Zowel Mosae Forum als de Grote Staat zijn te vinden op een paar minuten loopafstand van Entre Deux.

Niet gevonden wat je zoekt?

Tegenwoordig is de binnenstad van Maastricht ook elke zondag geopend. Je kunt dus zeven dagen per week winkelen in de Limburgse hoofdstad. Mocht je tijdens een shopdag niet gevonden hebben wat je zoekt, dan kun je zelf een dag uitkiezen om terug te komen. Een laatste tip: houd onze pagina's op Facebook en Instagram in de gaten. Dan weet je precies welke leuke acties en evenementen we voor je in petto hebben. En kun je je laten inspireren door de outfits die onze fashionbloggers shopten in Entre Deux!