MENU
Entre Deux logo

Entre Deux. Fashion and more...

Maastricht is een uitstekende shopbestemming. Het veelzijdige karakter van deze stad maakt het bijzonder prettig winkelen. Je vindt in Maastricht een brede mix aan winkels: van unieke boetieks tot diverse winkels van de grote merken. En daar hoef je geen lange afstanden voor te overbruggen. In het overdekte winkelcentrum Entre Deux vind je een leuk aanbod van winkels onder één dak – met fashion and more!

Dankzij het ruime winkelaanbod van Entre Deux, gelegen tussen het Vrijthof en de Markt, kun je jouw hele outfit samenstellen in één overdekt winkelcentrum. Sneakers uit de ene winkel laten zich feilloos combineren met een stoere sweater uit een andere shop. En die mooie pumps komen goed tot hun recht met dat chique jurkje. Maar bij Entre Deux vind je meer dan alleen mode. Loop bijvoorbeeld eens binnen bij de eeuwenoude Dominicanenkerk, die is uitgeroepen tot mooiste boekenwinkel ter wereld. Geniet dan meteen van een cappuccino bij Coffeelovers, die ook in de kerk is gevestigd.

Kijk rond op onze website en ontdek meer over Entre Deux én deze stad! Lees bijvoorbeeld hoe je het meeste uit je weekendje Maastricht kunt halen, check onze tips over wat te doen in Maastricht en lees meer over winkelen in Maastricht.

BESTE WINKELCENTRUM VAN EUROPA

In 2008 is Entre Deux uitgeroepen tot Beste Winkelcentrum van Europa. Een titel die we samen met alle winkeliers elke dag weer waar proberen te maken.

Praktische informatie