MENU
Entre Deux logo
Claessen, Helwani en Versluijs winnen ‘Entre Deux Fashion Blog Battle’

Claessen, Helwani en Versluijs winnen ‘Entre Deux Fashion Blog Battle’

Onder toeziend oog van enkele honderden toeschouwers hebben Anouk Claessen (25) uit Sittard, Ranim Helwani (21) uit Maastricht en de Nijmeegse Marijke Versluijs (24) de eerste ‘Entre Deux Fashion Blog Battle’ gewonnen. In de finale toonden de drie talentvolle stylisten/bloggers aan het beste te kunnen improviseren op stylinggebied. Als beloning krijgen ze komend jaar elk een door Entre Deux gefaciliteerd modeblog en 3000 euro shoptegoed, te besteden in het Maastrichtse winkelcentrum.

Na verschillende voorrondes en een halve finale waren tien kandidaten geselecteerd voor de finale. In de eindstrijd koos de jury – bestaande uit de bekende styliste Karin Pool, Branko Popovic (medeoprichter FASHIONCLASH), Joyce Boumans (Sessibon), Janne Baetsen (VVV Maaastricht) – de drie winnaars. De creaties van alle tien de deelnemers aan de finale werden zondagmiddag getoond tijdens een grootse modeshow in het hart van Entre Deux.

Begrip in Maastricht

De ‘Entre Deux Fashion Blog Battle’ is reeds tijdens de eerste editie uitgegroeid tot een begrip in de Maastrichtse binnenstad. Aan de wedstrijd deden de afgelopen maanden tientallen stylisten/bloggers vanuit het hele land mee. Op zeer korte termijn starten de winnaars met hun blogs, die onder andere te bereiken zullen zijn via de website van Entre Deux.