MENU
Entre Deux logo
18 & 19 april: Walk for Fashion Weekend

18 & 19 april: Walk for Fashion Weekend

52 zaterdagen, meer dan 150 runways, 4.500 met mode gevulde minuten, meer dan 6.000 dress-ups en maar liefst 300.000 stappen voor mode: dat is Catwalk Maastricht.

Op zaterdag 18 april vindt de officiële opening voor de pers en het grote publiek plaats. Vanaf dan zullen niet alleen de welbekende modeboetieks en fashionstores, maar ook de kinderkopjes van Maastricht elke zaterdag het toneel zijn voor mode. Maastricht zet hiermee wederom een stap voor mode en het presenteren van het aanwezige creatieve talent uit de stad en Euregio. John Aarts, Wethouder Economie Gemeente Maastricht zal om 13:00 uur de officiële kick-off geven bij Mosae Forum.

Programma

Naar aanleiding van de officiële lancering staat Maastricht niet alleen zaterdag 18 april, maar ook zondag 19 april in het teken van mode.

Zaterdag 18 april

Geniet van shows met modetalenten Linda Friesen, Joelle Boers, Chris van den Elzen en Ebby Port, alsmede gevestigde merken van Entre Deux en Mosae Forum zoals Men at Work, Esprit, Sissy-Boy, The Sting, Gsus, 50/50 Store en Virgin Concept Store. Linda Friesen zal naast een aantal bijzondere couture pieces ook voor het eerst een heuse 'Mode Maastricht' creatie tonen.

13.00       

   

Officiële Openingsshow bij Mosae Forum, waarbij Linda Friesen, Joelle Boers, Chris van den Elzen en Ebby Port hun collecties tonen. John Aarts, Wethouder Economie Gemeente Maastricht zal het startschot geven. 
14:30   Show Entre Deux
16:00   Show Mosae Forum

Zondag 19 april

De veelzijdige modekwartieren van Maastricht zetten op zondag hun beste beentje voor tijdens de 'Decor de la Mode' door de stad. Vanaf 13:00 uur start de modedelegatie – bestaande uit ruim 100 modellen met fashion van meer dan 20 uiteenlopende boetieks – bij Mosae Forum en zal vandaar haar weg banen over de Maas naar Wyck om vervolgens via Plein 1992 en Entre Deux aan te komen bij de Markt om 15:00 uur.