MENU
Entre Deux logo
PicturePeople opent pop-up store voor kerstfotoshoots

PicturePeople opent pop-up store voor kerstfotoshoots

Zaterdag 26 november opent PicturePeople speciaal voor de kerst een pop-up store in Entre Deux. Tot en met 24 december kun je hier terecht voor een spontane fotoshoot in kerstsferen. De pop-up store zit in het oude pand van H&M. We interviewden Nicole Miedema, studiomanager bij PicturePeople Maastricht, voor alle info over de pop-up!

Waarvoor precies kunnen mensen in jullie pop-up store terecht?
Van 26 november tot en met 24 december kun je elke dag spontaan binnenlopen voor een snelle kerstfotoshoot. Je hoeft van tevoren dus geen afspraak te maken. We hebben allerlei attributen waarmee de kerstsfeer van de foto’s af zal spatten. Een sneeuwachtergrond, kerstboom, nepsneeuw, kerstmutsen en meer! Daarmee zijn de foto’s ideaal om bijvoorbeeld aan je opa en oma te geven of om in je kerstkaarten te gebruiken. En je bent zo weer klaar: de fotoshoot duurt 5 à 10 minuten.

De shoot kost € 5,-, dat is inclusief één afgedrukte foto van 15x20. Wil je meer afdrukken of ontvang je ze graag ook digitaal? Kijk dan na afloop van de kerstfotoshoot meteen mee op de computer en bepaal welke foto’s je nog meer wilt hebben. Hier hebben we interessante prijspakketten voor.

Heb je nog tips voor de mensen die graag kerstfoto’s willen laten schieten?
Uit ervaring met kerstfotoshoots op andere locaties weet ik dat het in het weekend meestal stukken drukker is dan doordeweeks. Wees er daarom op tijd bij, onze kerstpop-up is vanaf 26 november 4 weken lang elke dag geopend. En trek je favoriete kerstkleding aan! Bijvoorbeeld een chique outfit, foute kersttrui of warme winterjas. Verder nog vragen? Loop dan binnen bij onze pop-up store of bel naar onze vaste fotostudio in Maastricht: 043 30 30 007.