MENU
Entre Deux logo
FASHIONCLASH van 15 t/m 17 juni 2018

FASHIONCLASH van 15 t/m 17 juni 2018

Dit weekend vindt de 10e editie van het FASHIONCLASH Festival plaats. Tijdens dit internationale en interdisciplinaire festival presenten meer dan 150 designers en artiesten hun werk, verspreid over verschillende locaties in Maastricht.

Tijdens dit evenement zijn 2 exposities van jonge, veelbelovende kunstenaars te bewonderen in Entre Deux. Deze exposities maken deel uit van The ROUTE: een inspirerende (gratis) route langs exposities, lezingen, theater- en dansvoorstellingen en talks.

Expositie: DEEP
Amber Jae Slooten maakt al haar collecties op de computer met behulp van 3D-ontwerptechnologie. Dit elimineert overbodige sample productie en kan de vervuiling van de mode-industrie flink verminderen. Haar nieuwste project DEEP is een hypnotiserende videoprojectie die de kijker meeneemt in de toekomst van mode. Het is een samenwerking met The Fabricant, dat hyperrealistische kledinganimaties fabriceert. Mens en computer werken samen voor deze inspirerende kijk in de toekomst.
Website: www.amberjaeslooten.com

Expositie: De afwezige aanwezigheid
Het leven van Bobbine Berden is één groot project waarin zij mensen en situaties observeert bij alles wat ze doet. Voor De afwezige aanwezigheid heeft zij gekozen voor een intiem tafeltafereel, waarin jongeren zich totaal van elkaar distantiëren. Ondanks dat ze digitaal dicht bij elkaar kunnen komen, groeit de fysieke afstand. Mode heeft in haar scène een ondersteunende rol, waarin haar karakters een identiteit aannemen.
Website: www.leo-nore.com

Wanneer: 15 - 17 juni
Waar: Winkelcentrum Entre Deux
Kijk voor meer informatie op: www.fashionclash.nl