MENU
Entre Deux logo
Entre Deux in Maastricht in hemelse sferen

Entre Deux in Maastricht in hemelse sferen

Onder begeleiding van Gospelkoor Joy! trapt Entre Deux op 2 december om 15.00 uur feestmaand december af met een sfeervol kerstprogramma. Het winkelcentrum heeft de hele maand allerlei winacties en activiteiten rondom het centrale thema engelen. Een bijzondere rol is weggelegd voor aartsengel Gabriël, die de geboorte van Jezus aankondigde bij Maria. Het beeld van Gabriël komt terug in een 3D-vloerschildering waarin hij vanuit de hemel neerkijkt op de kerststal. De led-schermen in het winkelcentrum veranderen in bewegende glas-in-lood ramen. Cadeux en boekhandel Dominicanen richten bovendien samen een speciale X-mas Shop in, waar kinderen op drie woensdagmiddagen kunnen knutselen en schminken.

Viewpoint 3D-schildering voor selfies
In het midden van het winkelcentrum vind je een enorme vloerschildering in 3D. Wanneer je op het viewpoint staat, heb je perfect uitzicht op de schildering én waan je jezelf in de hemel tussen de engelen. Vanaf deze plek kun je als bezoeker een selfie maken, waardoor het lijkt alsof je in de schildering staat. Door deze foto te delen op social media met #EngelvanEntreDeux maken drie bezoekers bovendien kans op shoptegoed van vijftig euro, te besteden in Entre Deux.

Engel in het zonnetje
Bezoekers krijgen ook de kans om hun dierbaren te bedanken met een persoonlijke boodschap. In het winkelcentrum mogen ze een kerstgroet voor hun ‘kerstengel’ op een papieren engeltje schrijven en die samen met een e-mailadres achterlaten in de X-mas Shop. Online kunnen bezoekers een boodschap achterlaten op de Facebookpagina van Entre Deux. Degene die zij als hun engel taggen in het bericht, maakt kans op een shoptegoed van vijftig euro. Deze prijs reikt Entre Deux ook drie keer uit. De papieren engelen zijn gratis verkrijgbaar op 2 december tussen 15.00 en 17.00 uur, beneden in de centrale hal, en op de woensdagen 13, 20 en 27 december in de X-mas Shop van 15.00 tot 17.00 uur.

Knutsel- en schminkmiddagen
Op diezelfde woensdagmiddagen heeft de X-mas Shop tussen 15.00 en 17.00 uur ook een speciaal programma voor kinderen. Zij kunnen hier knutselen en worden tot engeltjes geschminkt. Verder liggen er kleurplaten, voorzien van een raadsel dat je oplost door op speurtocht te gaan door Entre Deux. Zowel met de kleurplaat als met de speurtocht maken drie kinderen kans op 25 euro shoptegoed.

Samenwerking Dominicanen en Cadeux
Naast alle acties en visuele uitingen blijft Entre Deux bovenal een winkelcentrum. Voor het eerst slaan boekhandel Dominicanen en cadeaushop Cadeux de handen ineen. Samen benutten zij een leegstaand winkelpand met de X-mas Shop. Hier vind je allerlei kleine cadeautjes, perfect voor onder de boom.