MENU
Entre Deux logo
Black Friday op vrijdag 24 november

Black Friday op vrijdag 24 november

vrijdag 24 november 2017
Hoge kortingen, leuke cadeaus en extra lange openingstijden. Op 24 november is het weer Black Friday in Entre Deux! In het winkelcentrum profiteer je in verschillende winkels van kortingen tot wel 30%. Ideaal voor je Sinterklaasaankopen, of shop alvast je kerstcadeaus!

Het is de hele dag Black Friday in Entre Deux. En het winkelcentrum is ook nog eens langer open: van 10.00 tot 20.00 uur. Bij Tumble ’N Dry en Vila* profiteer je van kortingen tot 20%. Klanten van Hollister hebben extra geluk. Daar krijg je naast kortingen tot 30% ook nog eens een leuk cadeautje bij je aankoop*. En er zijn de hele dag acties bij Eye Wish, JDY, Jack & Jones en Ziengs. Tijdens de koopavond houden ook Zara, Virginis en Mango Man de deuren open.

Black Friday is een overgewaaide traditie uit de Verenigde Staten. Daar beschouwen ze het als dé start voor de kerstinkoop. Ook in Nederland is het een ideale dag om te beginnen met het verzamelen van cadeaus. Nu hangen de winkelrekken nog vol nieuwe kleding en is de stress nog niet te hoog opgelopen. Met de Sint in het land en de Kerstman in aantocht mag je Black Friday in Entre Deux niet missen. We zien je op de 24e!

* Met uitzondering op afgeprijsde artikelen.

** Zolang de voorraad strekt. Kortingen zijn geldig op eigen merkartikelen met uitzondering van feestkleding en nachtmode.