MENU
Entre Deux logo

SALE SHOPPING!

Het is hartje zomer. Dat betekent dat we niet alleen genieten van onze heerlijke zomervakantie, maar ook: SALE! De winkels moeten plaats gaan maken voor de nieuwe collectie - iets waar ik stiekem al naar uitkijk - en daarom worden al je favoriete items scherp afgeprijsd. Ik heb deze week 3 leuke jurkjes gevonden en die laat ik je graag zien.

Ik word altijd zo blij als mijn favoriete winkels zoals Zara sale hebben. Ik woon vlakbij Entre Deux dus ik neem er vaker - oftewel te vaak - een kijkje. De sale is weer begonnen en alles is flink afgeprijsd, dus natuurlijk kon ik deze items niet laten liggen (nu ik dit schrijf heb ik zojuist weer een leuk item, een jumpsuit, gekocht! Oeps, haha).

Sale shopping vergt wel wat voorbereiding als je het mij vraagt. Zo ga ik liever niet op zoek naar nieuwe schatten als het zaterdagmiddag is. Mijn tips om de juiste items te vinden?

  • Zorg dat je op een tijdstip gaat waarop veel mensen niet gaan, iets wat natuurlijk lastig is in de vakantieperiode. 's Morgens heb je de beste kans van slagen; de winkels zijn nog opgeruimd, het is er niet druk en je kunt meestal meteen passen. Je kunt dan op je gemak door de salerekken snuffelen zonder dat nog 10 anderen dat doen. Liever niet vroeg opstaan in je vakantie? Op maandag opent Entre Deux om 12.00 uur :-)

 

  • Probeer op zoek te gaan naar items die tijdloos zijn. Vaak maken we de fout dat we maar iets kopen omdat het toch afgeprijsd is, maar regelmatig belandt het dan toch achter in de kast. Ga op zoek naar bijvoorbeeld een mooi colbert of leren jasje, zo'n item kan namelijk altijd! 

 

  • Abonneer of houd de site en socialmediakanalen in de gaten van je favoriete winkel(centrum), zo ben je er altijd als eerste bij. Laatst zag ik op social media dat een paar designerschoenen voor de helft afgeprijsd waren. Ik heb toen meteen mijn beste vriendin gebeld en zo liepen we een uurtje later allebei met een big smile de winkel uit.

 

Happy sale shopping! Wat vinden jullie van de jurkjes die ik gekocht heb?

 

Liefs,

Taria-ann (@survivoronstilettos)

ROOD JURKJE MET RUCHES

Te koop bij Zara voor € 19,95

FIJNGEBREID NAVYBLAUW JURKJE

Te koop bij Zara voor € 19,95

Alle blogartikels van Taria-ann

IK BEN VERHUISD!

25 april 2016

EEN NIEUWE STIJL?

19 mei 2016

3 X WIT!

16 juni 2016

NEW YORK

21 juli 2016

LIEFDE VOOR VELVET!

7 oktober 2016

KLEDING VOOR HAAR?!

24 november 2016

THREE TIMES A LADY

22 februari 2017

NIEUWE FAVORIETEN

18 april 2017

SALE SHOPPING!

31 juli 2017