MENU
Entre Deux logo

Mijn eerste blog voor Entre Deux!

Supertrots ben ik, dat ik de opvolger van Ranim ben! Hoewel we haar erg gaan missen (Ranim, je outfits waren altijd on point!) ben ik erg blij dat ik jullie nu maandelijks up-to-date ga houden met de laatste trends die te koop zijn bij Entre Deux. Ik heb er zin in!

Voordat je denkt 'Maar wie ben jij eigenlijk?!' zal ik me even in het kort voorstellen. Mijn naam is Taria-ann (als: terriejen), woon al een paar jaar in het centrum van het mooie Maastricht en ben fashionblogger - uiteraard haha - van SurvivorOnStilettos.com. Naast dat ik fulltime blog, kun je me ook zo'n 20 uur in de week vinden bij ST. Studio, waar ik werkzaam ben als Sales Ambassador.  Zoals je al een beetje merkt, ben ik 24/7 bezig met mode en het ontwikkelen van mijn eigen stijl. Ik vind het ontzettend leuk om anderen te kunnen inspireren dus toen Entre Deux mij vroeg om te gaan bloggen voor EntreDeux.nl was ik meteen super excited!

 

Zoals de meesten van jullie vast wel gemerkt hebben, gaan we langzaam richting de lente. Iets wat me heel erg blij maakt aangezien de lente echt mijn favoriete seizoen is. De dagen worden weer langer, het leren jasje kan weer uit de kast en het liefst ben ik elke dag te vinden op een terrasje, genietend van de heerlijk warme zon. Zoals je kunt zien aan de foto's was het precies zo'n dag! Zonnebril op, homemade icetea van Coffeelovers... Ik ben content. Plus: het is weer tijd om te gaan shoppen voor een nieuwe lentegarderobe - en dat is natuurlijk het allerleukst hehe!

 

Hoe gek het waarschijnlijk ook klinkt uit mijn mond - als fashionblogger - ik had geen zwart leren jasje a.k.a. biker jacket meer. Mijn grootste missie deze maand was dan ook om het perfecte leren jasje te vinden. Zo'n jasje dat gewoon met alles kan in je kast. Ik wilde heel graag een korte variant omdat ik vaak rokjes en high waisted jeans draag, en dan vind ik dat net iets mooier. As usual slaagde ik heel goed bij Zara - nu bedenk ik me dat 50% van deze outfit en mijn kast bestaat uit Zara dus voor volgende maand geef ik mezelf een Zara verbod, om het interessant te houden ;-). Gecombineerd met een body, statement sunnies en een jeans met avontuurlijke quotes erop denk ik dat ik wel goed op weg ben naar de perfecte spring/summer wardrobe!

 

Tot volgende maand! XO

 

Up to date blijven? Volg me dan op Instagram (@survivoronstilettos)

 

 

 

 

Alle blogartikels van Taria-ann

IK BEN VERHUISD!

25 april 2016

EEN NIEUWE STIJL?

19 mei 2016

3 X WIT!

16 juni 2016

NEW YORK

21 juli 2016

LIEFDE VOOR VELVET!

7 oktober 2016

KLEDING VOOR HAAR?!

24 november 2016

THREE TIMES A LADY

22 februari 2017

NIEUWE FAVORIETEN

18 april 2017

SALE SHOPPING!

31 juli 2017