MENU
Entre Deux logo

LIEFDE VOOR VELVET!

Een van de grootste trends dit herfstseizoen: velvet! Van je bank tot je schoenen, tegenwoordig is velvet een musthave in je interieur en je kledingkast. Reden genoeg om op zoek te gaan naar de mooiste velvet items in Entre Deux.

Hallo oktober :-)! Ik heb genoten van een geweldige (en vooral warme) zomer, maar na een stevige shopsessie bij Entre Deux ben ik nu helemaal klaar voor de herfst... en de kou! Deze maand vind je me niet één maar twee keer op entredeux.nl. Over mijn tweede blog verklap ik nog even niets, dus stay tuned! Vandaag laat ik jullie zien hoe ik mijn lievelingstrend van het seizoen draag: velvet.

Ik vond dit ontzettend gave jurkje bij Men At Work maar draag 'm vandaag als trui. Door de fit kan dat makkelijk. Mijn tip als je op zoek bent naar een velvet item: koop iets wat niet strak hoort te zitten. Dit stofje staat er namelijk bekend om dat je alles, maar dan ook alles erdoorheen ziet. Velvet is bovendien een erg warme stof! Daarom koos ik voor dit losvallende jurkje!

Wat er nog op mijn velvet verlanglijstje staat? 

- Een blazer 

- Een velvet biker jasje

- Een velvet bank (tip: bij Ikea verkopen ze nu velvet hoezen voor de meeste banken!)

 

Zijn jullie ook zo gek op deze trend? Zo ja, wat zou je het liefst willen hebben? Ik ben benieuwd!

XO Taria-ann (@survivoronstilettos)

 

PS: ik wil jullie bedanken voor alle support voor mijn Bloglovin-nominatie! Helaas heb ik de award niet gewonnen, maar wat was het tof om daar te staan als enig Nederlands (en Maastrichts!) meisje.

Alle blogartikels van Taria-ann

IK BEN VERHUISD!

25 april 2016

EEN NIEUWE STIJL?

19 mei 2016

3 X WIT!

16 juni 2016

NEW YORK

21 juli 2016

LIEFDE VOOR VELVET!

7 oktober 2016

KLEDING VOOR HAAR?!

24 november 2016

THREE TIMES A LADY

22 februari 2017

NIEUWE FAVORIETEN

18 april 2017

SALE SHOPPING!

31 juli 2017