MENU
Entre Deux logo

KLEDING VOOR HAAR?!

"Hey, is er iets aan je veranderd, Taria-ann?" Ja, dat heb je goed gezien! Deze week besloot ik iets geks te doen en mijn haar te verven in een nogal opvallend kleurtje. Hoe leuk ik mijn haar ook vind, het is wel moeilijk om zo'n fel kleurtje te combineren qua kleding. Reden genoeg dus om een middagje te gaan shoppen in Entre Deux!

Wat vond ik het lastig deze maand! Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het echt onderschat heb, een leuke outfit stylen met zo'n felle haarkleur. Voor mijn outfit van deze maand besloot ik een beetje op safe te spelen en voor donkere kleuren te kiezen. Ik vind het heel tof dat de achterkant van mijn denim jas van Zara zo opvallend is, dat maakt mijn look toch interessant. Als ik voor een neutraal kleurenpalet kies, let ik altijd extra op texturen: zo koos ik voor denim in combinatie met een streepje en velvet. Een total black look kan heel mooi zijn, zeker als je het mixt met verschillende stoffen en accessoires.

Tot volgende maand! Kijken jullie ook zo uit naar de feestdagen? Ik kan niet wachten om jullie mee te nemen in mijn zoektocht naar het perfecte feestjurkje. 

X Taria-ann (@survivoronstilettos)

HOODIE MET GECROPTE MOUWEN

Te koop bij Zara voor € 15,95

Alle blogartikels van Taria-ann

IK BEN VERHUISD!

25 april 2016

EEN NIEUWE STIJL?

19 mei 2016

3 X WIT!

16 juni 2016

NEW YORK

21 juli 2016

LIEFDE VOOR VELVET!

7 oktober 2016

KLEDING VOOR HAAR?!

24 november 2016

THREE TIMES A LADY

22 februari 2017

NIEUWE FAVORIETEN

18 april 2017

SALE SHOPPING!

31 juli 2017