MENU
Entre Deux logo

IK BEN VERHUISD!

Sinds een paar weken mag ik mezelf, trots als ik ben, officieel een inwoner van de binnenstad van Maastricht noemen. Ik ben verhuisd naar een nieuw appartement dat letterlijk twee minuten lopen is van het Vrijthof, heer-lijk! Ondanks dat ik jarenlang in een dorp gewoond heb, moet ik toch eerlijk bekennen dat ik een echt stadsmeisje ben. Ik houd van de drukte en het zien van leven om me heen.

Er komt echter zoveel kijken bij een verhuizing - hoeveel spullen (lees: schoenen) kan een mens hebben?! - maar het meest belangrijke voor mij is toch wel de inrichting. Na urenlang scrollen in Pinterest wist ik ongeveer welke kant ik op wilde. Iets wat ik zeker wist: ik wilde geen standaard Ikea-inrichting. Begrijp me niet verkeerd, ik ben een echte Ikealiefhebber maar voor dit huis wilde ik gewoon iets anders, iets unieks. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, geloof me.

Nu ik zo’n twee minuten van het Vrijthof woon en dus ook van Entre Deux ben ik een middagje het winkelcentrum gaan verkennen in de hoop dat ik iets leuks tegenkwam voor mijn appartementje. Normaal gesproken kijk ik alleen maar in de kleding- en schoenenwinkels maar dit keer ging ik ook even naar de Xenos. Het verbaasde me echt dat ze zoveel dingen hadden waar ik echt naar op zoek was (bijvoorbeeld: koperkleurige accessoires, marmer, hout etc I love it) en voor ik het wist had ik mijn hele winkelmandje vol met accessoires. Mijn huisje is - naar mijn mening - nog lang niet af maar ik weet nu precies waar ik zijn moet, vandaar dat ik wat sneak peeks van mijn huisje met jullie deel. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! :-)

XO Taria-ann

PS: Als mijn appartement helemaal op en top klaar is geef ik jullie uiteraard een hometour op mijn blog!

 

 

Alle blogartikels van Taria-ann

IK BEN VERHUISD!

25 april 2016

EEN NIEUWE STIJL?

19 mei 2016

3 X WIT!

16 juni 2016

NEW YORK

21 juli 2016

LIEFDE VOOR VELVET!

7 oktober 2016

KLEDING VOOR HAAR?!

24 november 2016

THREE TIMES A LADY

22 februari 2017

NIEUWE FAVORIETEN

18 april 2017

SALE SHOPPING!

31 juli 2017