MENU
Entre Deux logo

HET IS TIJD VOOR DE NIEUWE COLLECTIES!

Het is tijd voor een nieuw (mode) seizoen! Ze zeggen dat augustus de zondag van de zomer is, dus tijd om wat nieuws te shoppen en te genieten van de laatste zonnestralen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet kan wachten tot alle nieuwe collecties in de winkels hangen en dat ik op zoek kan gaan naar fijne items voor in mijn garderobe. Tijdens mijn laatste bezoek aan het Entre Deux spotte ik al wat nieuwe items tussen de sale, yes! Krijgen jullie nu ook zo'n zin om te shoppen?!

 

Deze maand geen look maar een shoplog! Tussen alle salerekken spotte ik ook wat nieuwere items die ik graag met jullie wil delen en die dit seizoen helemaal trendy worden. Ik ging eigenlijk vooral op zoek naar leuke schoenen (oeps, ik heb deze week alleen al vijf paar gekocht!) en accessoires, maar zoals je ziet ging ik ook met een prachtige suedine trenchcoat naar huis.

Benieuwd naar hoe ik deze items ga stylen? Volg me dan op Instagram (@survivoronstilettos) en natuurlijk Entre Deux (@entredeuxmaastricht) voor het laatste shopping nieuws! Tot volgende maand!

Liefs,

Taria-ann

 

 

We zagen het afgelopen seizoen al, maar ook in de herfst gaan we door met deze trend: glitterboots! Ik ben heel erg fan van deze trend! Leuk om te dragen onder een zwarte skinny jeans of een los vallend jurkje!

Te koop bij Zara voor € 39,95

Chokers zijn hot! Je ziet ze in alle soorten en maten en ook deze trend blijft voorlopig. Wat ik zo cool vind aan deze variant is dat ze heel erg uitgesproken zijn en je zo een simpele outfit interessant maakt. Ik zag deze trend al voorbij komen in Amerika, so let's bring it to Holland!

Te koop bij Zara voor € 16,95

Alle blogartikels van Taria-ann

IK BEN VERHUISD!

25 april 2016

EEN NIEUWE STIJL?

19 mei 2016

3 X WIT!

16 juni 2016

NEW YORK

21 juli 2016

LIEFDE VOOR VELVET!

7 oktober 2016

KLEDING VOOR HAAR?!

24 november 2016

THREE TIMES A LADY

22 februari 2017

NIEUWE FAVORIETEN

18 april 2017

SALE SHOPPING!

31 juli 2017