MENU
Entre Deux logo

3 X WIT!

Het lijkt erop dat de zomer ein-de-lijk begonnen is! Voor mijn gevoel hebben we er erg lang op moeten wachten, wat voor mij persoonlijk - als shopaholic - erg moeilijk was omdat ik al heel wat mooie zomeritems gespot en geshopt had. Ik merk dat ik dit seizoen heel erg fan ben van wit, daarom leek het mij leuk om drie verschillende witte outfits met jullie te delen, die je ook makkelijk kunt mixen en matchen!

De laatste tijd probeer ik steeds meer tijdloze stukken te scoren, vandaar ook mijn liefde voor wit. Hoewel het een kunst is wit mooi schoon te houden - zeker voor iemand als ik, op de een of andere manier knoei ik altijd haha - blijft wit wel altijd een kleur die je altijd aan kan, en daar houd ik van. Voor deze blog leek het mij leuk om drie verschillende outfits voor verschillende gelegenheden te laten zien! 

  • een casual look (niet al te moeilijk en lekker comfortabel): een mooie witte gebreide top met een opvallende, ripped jeans
  • een chique look (die perfect is voor een lunchafspraak of een feestje): een witte top met diepvallende hals + high waisted broekje met kant
  • een everyday look (die zowel overdag kan worden gedragen naar bijvoorbeeld een zakelijke meeting als 's avonds bij een etentje): een witte lange blouse met marmerprint en een ripped jeans rokje.

Mijn favoriet is op dit moment de everyday look. Juist omdat ik deze look aankan wanneer ik weet dat ik een drukke dag heb met verschillende afspraken - bijvoorbeeld een verjaardag of een meeting - het kan allemaal, vind ik! Welke outfit vind jij het leukst?

Tot volgende maand!

Liefs,

Taria-ann

(@survivoronstilettos) 

WIT/COGNAC/METALLIC SLIPPERTJES

Te koop bij Zara voor € 19,95

RIPPED BOYFRIEND JEANS

Te koop bij Zara voor € 39,95

TOP MET DIEPE V-HALS

Te koop bij Zara voor € 25,95

Alle blogartikels van Taria-ann

IK BEN VERHUISD!

25 april 2016

EEN NIEUWE STIJL?

19 mei 2016

3 X WIT!

16 juni 2016

NEW YORK

21 juli 2016

LIEFDE VOOR VELVET!

7 oktober 2016

KLEDING VOOR HAAR?!

24 november 2016

THREE TIMES A LADY

22 februari 2017

NIEUWE FAVORIETEN

18 april 2017

SALE SHOPPING!

31 juli 2017