MENU
Entre Deux logo

What to wear for the first drops of rain!

Zoals ik jullie in mijn vorige post al vertelde, is mijn blog veranderd. Vanaf nu sta ik niet meer voor, maar achter de camera en style ik iedere maand een leuk, hip en spontaan persoon in de nieuwste kleding van Entre Deux!

Deze week: Vera! Vera ken ik al zo ongeveer mijn hele leven. Ik weet dus heel goed wat haar smaak is: vrouwelijk, casual/chique en een tikkeltje sexy. Denk aan colbertjasjes, nette jurkjes met mooie pasvorm en een leuke sneaker. Nu heb ik de mogelijkheid om haar eens héél anders te stylen. Die kans grijp ik die natuurlijk met beide handen aan. Zo kan ik haar misschien verrassen met een nieuwe look!

Het is vandaag frisjes en regenachtig. Perfect weer voor een van die superleuke glanzende regenjacks van dit seizoen! Dit zwarte exemplaar komt van Men at Work, valt lekker oversized en is ideaal voor 't huidige niet warm, niet koud temperatuurtje. Eronder draagt ze een casual, los jurkje met grappige patches. Een item dat ze zelf nooit zou uitkiezen, maar wat haar wél heel leuk staat! Om het geheel af te stylen draagt ze er een metallic sjaaltje bij dat het geheel net een extra special touch geeft (beide Zara).

X Anouk

Instagram: @anoukcl

Website: www.anoukclaessen.com