MENU
Entre Deux logo

Show-Stealing New Year's Eve

The party’s not over yet! Al wil je die hoge hakken waarschijnlijk niet meer aan tot volgend jaar en hangt je kerstoutfit nog aan de waslijn… Het is alweer tijd voor een nieuw feestje!

Strepen, stippen, ruiten, alles draait om contrasten dit party seizoen. Voor oudjaarsavond style ik Sanne daarom in een prachtig pak met contrasterende strepen in wit, roest, groen en donkerblauw (JDY). Haar eerste gedachte? Pyjama! Ik wil ‘m toch graag proberen omdat ik zeker weet dat zo’n pak haar prachtig staat én om te laten zien dat het makkelijk draagbaar is.

Ondanks dat dit eigenlijk buiten haar comfortzone valt, vindt ze het pak uiteindelijk super leuk staan. Het fijne aan deze outfit is dat ‘ie in het oog springt zonder overdreven te zijn, mooi afkleedt en super feestelijk is met hoge hakken en grote zilveren hangers (Zara). En… Als ze het bij het vuurwerk afsteken koud krijgt, dan trekt ze gewoon even snel dit schattige roze glittermutsje (Hollister) over d’r oren!

Twijfel jij ook nog over je outfit? Er zijn in ieder geval nog genoeg prachtige opties beschikbaar! Ga dus vooral nog even shoppen. 


HAPPY 2018!!! 
Liefs,

Anouk