MENU
Entre Deux logo

KEEP IT BRIGHT, KEEP IT FLORAL!

Thalita is een vriendinnetje met een unieke eigen stijl. Ik ben gek op haar creaties en de twist die ze aan haar outfits geeft. Samen kletsen we - met een kop gemberthee en een zak xxl maltesers - urenlang over belangrijke zaken als het leven, gezond eten en gekke trends.

Ik moet toegeven dat ik haar stylen voor deze blog wel een kleine challenge vond. Haar smaak is heel specifiek en ze heeft bovendien een piepklein maatje.

De prachtige floral pantalon van deze outfit had ik al gespot maar bij twijfel nog niet meegenomen. En wat gebeurt er de volgende dag? Thalita is gezellig op bezoek, vertelt dat ze deze broek gespot heeft bij Zara en roept: "Wil ik!". Nou, duidelijk! 

De pantalon past haar gelukkig perfect (fijne tip voor petite girls!), zit lekker en is super easy te combineren. Vandaag heb ik 'm gestyled op twee manieren. De eerste look is met een zalmroze oversized trui; lekker casual en warm genoeg voor dit seizoen. De tweede look met witte knitted top heeft een iets chiquere uitstraling en is prachtig voor een zonnige dag!

X Anouk

Instagram: @anoukcl

Website: www.anoukclaessen.com