MENU
Entre Deux logo

FASHION FIND: THE MOM JEANS

De mom jeans is zo’n item dat je gewoon in je kledingkast wil hebben. Het liefst een vintage versie in 'n lekker old school model én met mooie wassing. Ik heb al heel wat uurtjes in stoffige hoekjes rondgeneusd, maar altijd zonder succes ...

En waar vind ik 'm? Montenegro! Een land waarvan ik eerlijk gezegd niet eens wist waar het lag en waar ze héérlijk pistache-ijs verkopen. Ik beland er tijdens een roadtrip met mijn vriend; een absolute vintage-speurneus die áltijd geluk heeft. Hij weet ‘m dan ook te vinden, míjn Mom Jeans! Ik ben eerst zelfs nog te lui (en sceptisch) om ‘m te passen, maar zodra ik 'm aan heb … verliefd.

Het leuke aan de mom jeans is dat je met één item totaal verschillende looks kunt creëren. Met een stel loafertjes en een witte blouse is 'ie chique en stijlvol. Combineer je 'm met je favoriete gympies en een warme sweater, dan is je look casual. Liever boyish stoer? Draag 'm dan met dr. Martens en een mooi leren jasje.

 Ik style mijn nieuwe liefde vandaag met een gestreept blousje (JDY), oorbellen met roze pompoms (Zara) en Vans sneakertjes (Men at Work). Extra stylingtip voor alle koukleumen: een korte, warme sweater staat er ook super leuk op! Mijn zachtroze exemplaar is van Nike (via Men at Work).

X Anouk

Instagram: @anoukcl