MENU
Entre Deux logo

DRESSED TO CHILL

Verrassing! Dit is Lars, een van mijn beste maatjes en als allereerste man gestrikt voor deze blog. Tot mijn verbazing stribbelde hij nog niet eens zo héél lang tegen op mijn verzoek om gestyled en geshoot te worden (een nachtje slapen gaf de doorslag) én werd hij uiteindelijk zelfs enthousiast over het idee.

Lars' levensmotto is 'alles is chill' en dat vertaalt hij ook helemaal door naar zijn kledingstijl. Alles wat hij draagt moet vooral lekker zitten, te combineren zijn met zijn (complete) huidige garderobe en het liefst lekker simpel en casual ogen. Verder weet hij precies wat hem wél en niet staat (Felgeel: een absolute no go. Okergeel? Prima!) en weigert hij alles buiten z'n comfort zone.

Eigenlijk heeft 'ie ook iets tegen blousjes máár ik krijg dit keer toch mijn zin en mag 'm stylen in dit leuke blousje van Zara. Natuurlijk met de voorwaarde dat de andere items wel simpel blijven... Ik kies daarom voor een mosgroen t-shirt met wijde fit van Jack & Jones, een ripped jeansshort (Hollister) en lage Dr. Martens. En daar zijn we allebei happy mee :) 

X Anouk

Instagram: @anoukcl

Website: www.anoukclaessen.com