MENU
Entre Deux logo

Downtown LA days

Een autorit, vliegreis, bustocht en kleine wandeling verder ben ik weer terug in LA. Compleet jetlagged en klaar om in diep coma te belanden kom ik aan in mijn appartementje, begroet ik mijn roomies en loop ik naar de keuken. En daar, recht voor mijn neus, staan ze: de red cups. Dat kan maar één ding betekenen….

Voor iedereen die nog nooit een Amerikaanse (party) film heeft gezien: red cups = feest. Zelfgemaakte punch uit van die grote rode bekers (en shotjes uit de ienie-minie versies), beer pong competities (mik een pingpong balletje in de red cup van je tegenstander) en héél veel luidruchtige Amerikanen. Needless to say.. Ik had een leuke thuiskomst :)

De volgende dag ga ik lunchen met een vriendinnetje (en blog fotografe) in Downtown LA. Dit gebied lijkt op ’t eerste gezicht een beetje oud en vervallen, maar is toch een van mijn favoriete plaatsen in LA.  Als je DTLA namelijk wat beter kent weet je dat ’t heel upcoming is; kleine concept stores, toffe barretjes en art exposities schieten als paddenstoelen uit de grond. 

Mijn outfit is vandaag lekker casual en een beetje grungy. Rond de middag is ’t nog warm en draag ik een choker kettingkje, grijze tanktop met cut-out mouwen (beide H&M), Calvin Klein sport bh (Men at Work), zwarte jeans met ripped knees (Men at Work) en Dr. Martens (Men at Work).  Als ’t savonds iets kouder wordt trek ik mijn nieuwe grijze sweater erover aan (H&M), die heeft een heel tof model met klein kraagje en wijde fit.

Happy November! X

Cheap Monday Second Skin jeans // DIY destroyed knees!

Te koop bij Men at Work voor € 49,99