MENU
Entre Deux logo

CULOTTE LOVE

De culotte is zo’n hip dingetje dat éigenlijk niet meer in je garderobe mag ontbreken. In de jaren 70 werd ‘ie voor het eerst hip onder de naam broekrok en was het vooral een vermomde broek. Nu is het item een stuk hipper en geeft de naam 'culotte' 'm de de eer die hij verdient!

Vandaag style ik Nadia. Ze heeft een chique, classy stijltje en wil graag eens wat nieuwe styling mogelijkheden ontdekken. Om haar een idee te geven van hoe je zo’n leuk item als de culotte kunt dragen op verschillende gelegenheden, heb ik ‘m op 2 manieren gestyled. Hij staat namelijk hartstikke vrouwelijk, geeft je een prachtig silhouet en is eindeloos te combineren!

Bij de eerste look heb ik de culotte gecombineerd met een prachtig zwart kanten topje in velvet (Zara) en een mooi leren jasje (Men at Work). Zo’n outfit is bijvoorbeeld perfect voor de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Netjes, maar zeker ook feestelijk en vrouwelijk.

De tweede styling optie is meer casual. Hier heb ik de culotte gecombineerd met een bordeaux t-shirt met turtleneck (Men at Work) en een grijs-rood geblokte sjaal (Men at Work). Een prima outfit om de show mee te stelen tijdens het SALE-shoppen! Dat op dit moment heel erg leuk is in Entre Deux. Snel bezoeken dus!  

X Anouk

Instagram: @anoukcl

Website: www.anoukclaessen.com