MENU
Entre Deux logo

A FURRY CHRISTMAS

Zijn jullie al helemaal klaar voor kerst? Avital wel! Kerst staat voor haar synoniem aan urenlang tafelen, kletsen naast de kerstboom en smullen van die heerlijke hapjes waarvoor haar moeder dagenlang in de keuken heeft gestaan.

Inmiddels is het voor onze vriendengroep ook traditie om gezellig een kerstborrel te doen. En wat is er dan makkelijker dan Avital te stylen in een look die overdag én ’s avonds mooi is? Als basis kies ik voor een prachtige mosgroene wikkeljurk (Zara), leuke glittersokjes (Men at work) en een glanzend bandeau.

Overdag heeft ze de mogelijkheid de warme oversized trui (Men at work) over de jurk te dragen en er lekker comfy bij te zitten. ’s Avonds wordt de look wat feestelijker en steelt deze fantastische 'lapjes' fake fur jas de show, in combinatie met zacht glanzende handschoenen en een feestelijk buideltasje. Wij zijn beiden verliefd!

Mijn kerst styling tip …
Do: combineer! Ga voor een mooie basislook die je met enkele aanpassingen omtovert tot de ideale look voor jouw situatie. Een subtiel, feestelijk glansje of glittertje kan daarbij natuurlijk nooit kwaad! 

Don’t: Tsja ... in de foute kersttrui zul je ons allebei niet zo snel zien. Maar hey, als die jou wel vrolijk maakt zou ik ‘m vooral niet in de kast laten liggen ;)

Alvast hele fijne kerst!


Liefs,

Anouk

Feestelijk tasje met pailletten

Te koop bij Zara voor € 39,95

Warme trui met subtiel glittertje

Te koop bij Men at Work voor € 69,99

Zacht glanzende handschoenen

Te koop bij Zara voor € 17,95