MENU
Entre Deux logo

A COLOURFUL CO-ORD LOOK FOR SPRING

Vandaag style en fotografeer ik Dieuwertje! Via een winactie van Entre Deux heeft zij shoptegoed en stylingadvies van mij gewonnen. Helemaal leuk, dus we gaan enthousiast aan de slag voor deze blog!

Dieuwertje wil graag eens uit haar comfortzone stappen en meer kleur dragen. Een leuke uitdaging! Gelukkig hangt de lente/zomercollectie volop in de winkels en zijn felle kleuren een van de grootste trends voor 2018.

Mijn oog valt direct op dit pak en de toffe print. Het is lekker vrolijk, heeft een mooie pasvorm en is super veelzijdig te combineren. Het fijne aan zo’n co-ord [= boven- en onderstuk in dezelfde print] is dat je de items als set, maar ook los van elkaar kunt dragen. Ik ben bijvoorbeeld fan van oversized spijkerjasjes. Daarom heb ik vandaag een exemplaar van Airdate (via Men at Work) toegevoegd aan de outfit om de look net wat meer streetstyle te maken. Kun je natuurlijk ook andersom doen: het jasje met een spijkerbroek zal ook hartstikke leuk staan!

Dieuwertje is nét voor de shoot naar de kapper geweest en trotse eigenaresse van een hippe grijze coupe. Ze moet er zelf nog erg aan wennen, maar ik vind ‘t super mooi uitkomen op de foto’s. Vooral in combinatie met de vrolijke kleuren van het pak. Ze vindt de look uiteindelijk superleuk. Het is iets waar ze zelf nooit aan gedacht had!


Liefs x
Anouk