MENU
Entre Deux logo
Logo JACK & JONES

JACK & JONES

L'histoire de JACK & JONES commence en 1990 lorsque BESTSELLER envoie une jeune personne fougueuse au salon de la mode d'Oslo avec une collection modeste mais soigneusement choisie destinée aux jeunes hommes. L'accueil reçu dépasse toutes les attentes du groupe et la création d'une nouvelle marque de vêtements pour homme devient réalité. Au cours des années suivantes, JACK & JONES devient l'une des marques de jeans les plus solides du marché et en quelques années, la marque ouvre plusieurs centaines de magasins. Actuellement, JACK & JONES est l'un des principaux fabricants de vêtements pour homme en Europe. La marque compte plus de mille magasins dans 38 pays et des milliers de partenaires qui vendent ses articles à travers le monde. Les jeans sont toujours considérés comme le pilier de la marque, mais JACK & JONES se caractérise aujourd'hui par trois modes de vie : PREMIUM by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES et ORIGINALS by JACK & JONES. Associée aux chaussures et accessoires, la marque couvre absolument tous les besoins des jeunes hommes en matière de style et de mode.

JACK & JONES PREMIUM
JACK & JONES PREMIUM staat binnen JACK & JONES voor volwassen en nette kleding. De collectie richt zich op de volwassen man die graag producten van topkwaliteit koopt. Er zijn twee lijnen: BLACK en BLUE. BLACK bestaat uit toegankelijke, zakelijke outfits met een luxe uitstraling, strakke silhouetten en één kleurenpalet. BLUE bestaat uit jeanswear gemaakt volgens het eeuwenoude vakmanschap. Het is een eerbetoon aan iconische, eersteklas casualwear.

JACK & JONES ORIGINALS
JACK & JONES ORIGINALS bestaat uit musthaves van de beste kwaliteit die in geen enkele herengarderobe mogen ontbreken. De items zijn cool, betaalbaar en uniek. Nieuwe straatculturen van over de hele wereld vormen de inspiratiebron voor deze collectie die bestaat uit jeanswear en trendy looks in dé kleuren van het seizoen. Verwacht het onmogelijke en heel veel attitude. 

JACK & JONES CORE
JACK & JONES CORE is urban streetwear, monochroom en athleisure. Het is geïnspireerd op street trends en de focus ligt op details en graphics. De JACK & JONES CORE-collectie is gemaakt voor een urban lifestyle en omvat workwear, denim en sportkleding. Constante innovatie ligt aan de basis van elk design en elk item. De designs combineren opvallende graphics en strakke lijnen met technische eigenschappen en sportieve details. De items voldoen volledig aan de behoefte voor kwaliteitsvolle urban wear en sportswear.

JACK & JONES JEANS INTELLIGENCE
De JACK & JONES JEANS INTELLIGENCE collectie is ontwikkeld volgens een visie om anders naar jeanswear te kijken. Toegankelijker. Betaalbaarder. Wij interpreteren denim op een ongeëvenaarde manier en ontwerpen onze kleding met respect voor het traditionele denim vakmanschap. Onze producten worden gemaakt met pioniers in de modebranche en met behulp van geavanceerde technologie. We houden continu de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten op het gebied van behandelingstechnologieën en -innovaties van stoffen. Wij maken trendy en betaalbare high-quality jeanswear.

JACK & JONES FOOTWEAR
JACK & JONES FOOTWEAR is een lifestylemerk dat schoenen maakt voor de modebewuste man. Voor elk moment bestaat het juiste paar schoenen: van sneakers en brogues tot canvas veterschoenen. Wij bevinden ons precies op die grens tussen popcultuur en traditioneel vakmanschap. Wij bieden je on-trend footwear zodat je vast in je schoenen staat. De denim roots kun je terugzien in stoere accenten en subtiele details. De unieke stijl geeft je de vrijheid om je eigen weg te gaan. JACK & JONES FOOTWEAR. Step up. Be you.