MENU
Entre Deux logo
Logo Ziengs

Ziengs

Het kan een hele uitdaging zijn om goede schoenen te vinden. Passen ze wel of niet? Geeft het voetbed voldoende steun, zijn de schoenen niet te breed of niet te smal? Bij Ziengs is dit geen probleem! Want de mensen die bij Ziengs werken, hebben verstand van schoenen. Het zijn ervaren en enthousiaste vakmensen. En het aanbod bij Ziengs in Entre Deux is groot en divers, zodat er voor elke voet en voor elke smaak wel iets te vinden is.

KWALITEITSSCHOENEN VOOR HET HELE GEZIN

Bij Ziengs Maastricht koop je kinderschoenen (maat 19 tot en met 40), damesschoenen (in de maten 36 tot en met 42) en herenschoenen (van maat 39 tot en met 47). Sneakers, sandalen, laarzen, schoenen voor alledag of schoenen om je outfit net wat scherper of chiquer mee te maken. Ziengs heeft schoenen voor het hele gezin. Je kunt hier terecht voor de beste schoenen van de beste merken, zoals Esprit, Clarks, Gaastra, Timberland, Van Bommel, Van Lier, Clarks, Ecco en nog veel meer.

Terwijl de Ziengs medewerkers de juiste maat of kleur voor je zoeken, geniet jij van een kopje koffie. Vergeet niet te informeren naar de VIP-kaart voor vaste klanten van Ziengs! Hiermee kun je sparen voor een korting ter waarde van € 25,-. Altijd meegenomen. Zeker in combinatie met de spectaculaire actieweken die regelmatig bij Ziengs worden gehouden!