MENU
Entre Deux logo
Logo PicturePeople

PicturePeople

Moderne, spontane en professionele fotografie. Dat is het concept van PicturePeople!

Een nog onbekend concept voor velen; een uitgebreide professionele fotoshoot waarbij je lol hebt, een grote keuze hebt uit verschillende foto's én je de uitgekozen foto's meteen na de shoot als afdruk en digitaal mee krijgt zodat je er gelijk van kunt genieten.

Of je nu een mooie tastbare herinnering wilt hebben aan je oma met een familieshoot, je sexy wilt voelen met een erotische shoot, je zwangerschap wilt vastleggen of je vriendschap wilt vieren – bij de prachtige fotostudio van PicturePeople in Entre Deux Maastricht kun je terecht om de mooiste foto's te laten maken. Een bijzonder concept in Nederland!

EEN PROFESSIONELE FOTOSHOOT OP EEN PRACHTIGE LOCATIE

De fotostudio van PicturePeople is uniek omdat deze zich in het enige pand bevindt dat ook via de Spilstraat te bereiken is. Op deze bijzondere locatie, verstopt op de binnenplaats naast de bekende Dominicanenkerk, kun je nu terecht voor de leukste en mooiste fotoshoots van de regio. Door de bijzondere architectuur vloeien heden en verleden naadloos in elkaar over.

De achterkant van de studio is het indrukwekkendst met een grote glazen pui die een deel van het plein overdekt en is omgetoverd tot misschien wel de mooiste fotostudio van Nederland. De ruimte is onderverdeeld in maar liefst 4 studio's waardoor PicturePeople verschillende shoots tegelijkertijd de volledige aandacht kan geven. Binnen grenst één van de wanden direct aan de Dominicanenkerk, die nu ook in ere wordt gehouden als achtergrond van een mooie familiefoto. Aan deze stenen muur is duidelijk te zien dat de eeuwenoude kerk heeft geleefd.

Naast de ruwe, natuurlijke achtergrond van de muur en een houten muur hebben we ook heel strakke, moderne achtergronden of juist een glamorous look met barok. Kortom: wat jouw stijl ook is, wij kunnen een passend portret van je maken dat jou echt tot je recht laat komen.