MENU
Entre Deux logo
Logo Men at Work

Men at Work

Men at Work heeft meer dan 15 jeansmerken in hun assortiment, van G-star en Nudie tot Denham en Hilfiger. Je vindt bij Men at Work allerlei modellen en wassingen herenjeans van hoge kwaliteit! Ook dames hebben volop keus bij Men at Work, want in tegenstelling tot wat de naam misschien doet vermoeden, kunnen ook zij bij deze winkel in Maastricht terecht!

DE HIPSTE MERKEN VOOR HEREN ÉN DAMES

Als je bij Men at Work de perfecte jeans niet vindt, dan vraag je hulp aan iemand van het verkoopteam. En als jij weet wat je wilt, haalt een Men at Work medewerker zo de perfecte jeans uit de enorme collectie. Met die bepaalde cut, style, wassing - wat jij wilt.

Jeans gevonden? Dan is hij niet compleet zonder de juiste riem erbij. Met een nieuw shirt of leuke top. Of met een nieuw paar boots of sneakers eronder. Van K-Swiss, Converse, Adidas, Vans of G-star. Of toch maar die easy Birkenstock slipper of Havaianas? Ook hiermee helpt de Men at Work medewerker je uit de brand, mocht je het niet weten.

Men at Work biedt een zeer divers aanbod aan stijlen: basic, dressed, vintage, preppy, street of fashion. Om er maar een paar te noemen!