MENU
Entre Deux logo
Logo Hans Anders

Hans Anders

Eén op de drie brildragers koopt zijn bril bij Hans Anders. Een begrip in Nederland en niet meer weg te denken uit de Nederlandse optiekmarkt. Ook in Entre Deux kun je bij Hans Anders terecht!

BETAALBAAR ZIEN EN HOREN

Hans Anders vindt dat ieder montuur betaalbaar moet zijn en blijven. Geen onderscheid tussen titanium, kunststof of metalen monturen en zeker geen speciale actierekken. Hans Anders houdt niet van kleine lettertjes.

Aangezien smaken verschillen en een montuur deel uitmaakt van je outfit, zorgt Hans Anders voor een ruime keuze van honderden modellen in alle kleuren en maten. Elke week wordt deze collectie weer aangevuld met nieuwe monturen. Zo is er voor iedereen altijd de juiste bril.

100% klanttevredenheid, daar draait het bij Hans Anders zeker ook om. Deze garantie is een bevestiging van de kwaliteit van alle Hans Anders producten. Vanaf eind 1999 verkoopt Hans Anders daarom ook hoortoestellen. En dat is maar goed ook, want meestal zijn hoortoestellen ongehoord duur. Hans Anders biedt gratis digitale hoortoestellen aan zonder eigen bijdrage. De service en nazorg van Hans Anders hoortoestelspecialisten is - in tegenstelling tot veel andere aanbieders - kosteloos en uiteraard geldt de 100% klanttevredenheid ook voor hoortoestellen.