MENU
Entre Deux logo
Logo Cadeux

Cadeux

Je gaat naar Cadeux in Entre Deux Maastricht voor een leuke kaart of een bijzonder cadeautje! Een gadget of iets liefs, uitdagends, hips of grappigs. Zoals bijvoorbeeld Bud eendjes. Of een stoere Karlsson klok, een mooie fotolijst, een lavalamp, bureau-accessoires, de beroemde Cat in the bag. Maar ook Sheepworld, Nici en Me To You zijn leuk om te geven én om te krijgen. En wat dacht je van de collectie t-shirts, bbq-schorten of tegels met maffe teksten?!

Cadeux heeft ook een uitgebreide collectie posters. Met prachtige tropische stranden, lieve dieren, mooie zwart/wit-afbeeldingen of een poster van je favoriete acteur. Je kunt de poster ophangen met een eenvoudig ophangsysteem. Maar je kunt de poster ook bij Cadeux laten inlijsten. Snel en vakkundig! Het aanbod aan lijsten is enorm, van eenvoudige standaardlijsten tot heel barokke lijsten, lijsten van hout, met glas, ontspiegeld glas of laminaat. En mocht je er niet uitkomen, dan geven ze bij Cadeux passend advies.

MEER MOOIS VOOR AAN DE MUUR

Heb je op vakantie een mooie kunstschildering gekocht? Dan kun je ook met deze poster bij Cadeux terecht! Net zoals met je liefste of mooiste foto. Deze kun je bij Cadeux namelijk op canvas laten afdrukken. Klaar terwijl je wacht!

Wil je eens iets héél anders aan de muur? Kies dan voor homestickers! Binnen een handomdraai heeft je interieur een compleet andere uitstraling. Eenvoudig aan te brengen én te verwijderen.