MENU
Entre Deux logo
Logo Brasserie Amadeus

Brasserie Amadeus

Aan het Dominikanerkerkplein ligt Brasserie Grand Café Amadeus. Het vier verdiepingen tellende pand, waarin Amadeus gevestigd is, dateert uit 1644. En hoewel dit pand dus aanzienlijk ouder is dan de rest van Entre Deux, past het er perfect bij.

Brasserie Amadeus ligt als het ware tegen Entre Deux aan, met als voordeel het prachtige en grote buitenterras, waar het bijzonder goed toeven is! De zon staat er van ’s morgens tot ’s avonds! En is het minder mooi weer dan kun je genieten van het overdekte terras. Of binnen, waar het knus en gezellig is.

DE HELE DAG DOOR SMAKELIJK GENIETEN

Bij Amadeus kun je de hele dag terecht. Vanaf het ontbijt tot 19.30 uur is de keuken doorlopend geopend. De kaart is bijzonder uitgebreid en er is voor iedereen wel iets smakelijks te vinden!

Een bijzondere service die door Amadeus geboden wordt, is het vooraf per e-mail bestellen. Zo ben je er niet alleen van verzekerd dat na een gezellig dagje winkelen in Entre Deux een tafel voor je gereserveerd is, maar weet je ook dat je niet te lang op je maaltijd hoeft te wachten! Op de website van Amadeus kun je de volledige menukaart bekijken.