MENU
Entre Deux logo

Boekhandel Dominicanen

Boekhandel Dominicanen in de voormalige Dominicanenkerk is één van de mooiste boekwinkels ter wereld. Dat vindt niet alleen Entre Deux, maar ook een toonaangevende Amerikaanse cultuurwebsite. Elk jaar wordt door de Amerikanen een top 20 van mooiste boekwinkels vastgesteld en steevast behoort de Maastrichtse boekhandel Dominicanen tot de koplopers. Meer dan terecht!

RIJKE HISTORIE EN EEN RIJK ASSORTIMENT

Boekhandel Dominicanen ziet er prachtig uit, maar ook het aanbod in de winkel is heel indrukwekkend. In de boekhandel is namelijk de grootste collectie nieuwe en gebruikte boeken van Maastricht te vinden. Urenlang kun je langs de boekenkasten struinen op zoek naar de nieuwste bestseller of de uniekste uitgaven. En niet alleen voor nieuwe boeken is boekhandel Dominicanen het ultieme adres in Maastricht en zelfs verre omstreken. Ook de liefhebber van tweedehands boeken komt op de bovenste etages aan zijn trekken. Dat ene boek dat eigenlijk niet meer te krijgen is of die eerste druk van je favoriete roman, grote kans dat boekhandel Dominicanen ergens een gebruikt exemplaar heeft staan.

Moe van het wandelen? Uitblazen kan op de plek van het voormalige priesterkoor. Bij de befaamde Blanche Deal Coffeelovers geniet je van een heerlijk vers kopje koffie en het lekkerste gebak! Vaak ontmoet je daar beroemde schrijvers of interessante sprekers tijdens signeersessies, debatten of lezingen. Ook treden er geregeld artiesten op.