MENU
Entre Deux logo
Logo America Today

America Today

Kleed jij je graag volgens de Amerikaanse college lifestyle? Dan weet je de weg naar America Today vast feilloos te vinden! Sinds oktober 2006 zit de store van America Today in winkelcentrum Entre Deux. Naast een uitgebreide collectie van het eigen merk worden hier zeer populaire merken als Converse, Calvin Klein, Levi's en Tommy Hilfiger verkocht. En bijvoorbeeld ook Vans, Lee en Eastpak!

FASHION VOLGENS DE CAMPUS LIFESTYLE

America Today haalt inspiratie uit de looks van studenten op de Amerikaanse campussen. De sports- en collegewear van deze studenten kenmerkt zich door die herkenbare mix van sportieve, klassieke en comfortabele items. Sportieve hoodies, klassieke jassen en tijdloze jeans: je vindt het allemaal in de kledingrekken van America Today.

CJP-kaarthouders krijgen overigens standaard korting op het hele assortiment. Maar niet alleen de collectie of de kortingacties zorgen ervoor dat je regelmatig een bezoekje aan America Today wilt brengen. De Amerikaanse candy, de smoothies, de fruit juices en het rootbeer blijken ook een uitstekende lokker te zijn!