MENU
Entre Deux logo
Logo Aktiesport

Aktiesport

Op zoek naar tafeltennisballen, zweetbandjes of luchtbedden? Trainingshesjes, bidons, caps, handschoenen of andere sportartikelen? Dan is Aktiesport dé winkel!

POPULAIRE SPORTARTIKELEN VOOR SCHERPE PRIJZEN

Je vindt bij Aktiesport in Entre Deux veel meer dan alleen voetbal- of hardloopschoenen en voet- of tennisballen. Kom ook eens kijken naar de collectie sport- en vrijetijdskleding. De collectie sportartikelen van Aktiesport is bijzonder uitgebreid, comfortabel én volgens de laatste trends. Voor mannen, vrouwen en kids.

Aktiesport is de sportwinkel met de meeste vestigingen in Nederland. En dat heeft zo zijn voordelen. Want Aktiesport hoort van de verkopers uit de 150 vestigingen precies wat de klant wil en stemt hier het aanbod op af. En doordat voor alle Aktiesport vestigingen tegelijk de inkoop wordt geregeld, kan er scherp worden ingekocht. Gemiddeld liggen de prijzen voor hun sportartikelen 10% lager dan bij andere sportzaken! En dan hebben we het nog niet over de spectaculaire acties en scherpe stuntprijzen die regelmatig aan je worden gepresenteerd.

Maar het gaat Aktiesport er niet alleen om dat ze de meest populaire sportartikelen voor de laagste prijs verkopen. Een andere basisregel is dat Aktiesport uitsluitend kwaliteit verkoopt! Daarom vind je hier alleen topmerken zoals Asics, Puma, Reebok, Diadora, Nike en le Coq Sportif.