MENU
Entre Deux logo

THE FISHNET TIGHT TREND

Eigenlijk ben ik niet zo'n hele grote fan van 'snelle' trends: niet tijdloos, niet uniek en uiteindelijk zonde van je geld. Maar ... er is er nu eentje die ik stiekem toch wel heel leuk vind: de fishnet panty!

Het fijne aan deze trend is dat je hem gemakkelijk toevoegt aan je bestaande garderobe. Je hoeft er niet meteen een kapitaal aan uit te geven en je kan er zelf lekker creatief mee zijn. Wil je subtiele look? Dan show je 'm alleen bij je enkels. Ga je all the way, dan mag 'ie zichtbaar zijn waar je wil en zelfs boven je broek uitkomen. 

DIY? Een ripped jeans ligt vast al in je kast en ook je leukste sneakers matchen prima bij deze trend! En ben je stiekem toch op zoek naar mooie nieuwe items? Entre Deux heeft genoeg keus!  

Voor deze blog heb ik Marille gestyled in een frisse denim look met helderwitte tops. Die tops creëren een casual 'layer' effect doordat ze over elkaar gedragen worden. De fishnet panty is hierbij een subtiel, hip detail, dat zichtbaar wordt bij de ripped gedeeltes van haar jeans en aan de enkels.