MENU
Entre Deux logo

SUNSET SHOOTING IN AMSTERDAM

Ontmoet mijn fashion twin! Vandaag style ik Ghylene. Zij en ik lijken qua kledingstijl precies op elkaar; we dragen óf bijna exact dezelfde outfit, óf we hebben dezelfde items op onze wishlist staan. Dan roep ik bijvoorbeeld: “Ik heb zóóó’n leuke jas gezien bij de Zara!” En dan zegt zij: “Die panterprint? Heb ik gisteren gepast!” Nu we alle twee in Amsterdam wonen, zijn we dan ook niet uit elkaars kledingkast weg te slaan.

Ze draagt vandaag een outfit die nét even anders is dan onze usual outfits. De eyecatcher van dit setje is het lange, lichtbeige gilet. Het minimalistische model is prachtig en de kleur staat geweldig bij haar caramelkleurige haar. De glitter croptop die ze eronder draagt heeft grappige kartelrandjes en vormt een mooi geheel met de driekwart pantalon (met grappige pompons!) en de chunky heels. 

Tijdens het shooten ging de zon onder en werd 't ijs-ijs-ijskoud. Ghylene is de grootste koukleum die ik ken, dus ik was al héél blij dat ze moedig bleef poseren in dit setje zonder jas. Én…  de foto's hebben hierdoor een prachtige gloed van de zonsondergang :) 

X Anouk

Instagram: @anoukcl

Website: www.anoukclaessen.com