MENU
Entre Deux logo

KEEP IT BRIGHT, KEEP IT FLORAL!

Thalita is een vriendinnetje met een hele eigen stijl. Ik ben gek op haar creaties en de eigen twist die ze aan outfits geeft. Samen kunnen we met een kop gemberthee en een xxl zak maltesers urenlang kletsen over belangrijke zaken als het leven, gezond eten, gekke trends en natuurlijk de mode.

Ik moet toegeven dat ik haar stylen voor deze blog dan ook wel een kleine challenge vond. Haar smaak is heel specifiek is en ze heeft bovendien een piepklein maatje.

De prachtige floral pantalon van deze outfit had ik al gespot, maar bij twijfel nog niet meegenomen. En wat gebeurt er de volgende dag? Thalita is gezellig op bezoek, vertelt dat ze deze broek gespot heeft bij Zara, en roept: "Wil ik!". Nou, duidelijk, dus! 

De pantalon past haar perfect (fijn voor petite girls!), zit lekker en is super easy te combineren. Voor de blog heb ik 'm gestyled op twee manieren. Een met een zalmroze oversized trui; lekker casual en warm genoeg voor dit seizoen. De ander met een witte knitted top die een iets chiquere uitstraling geeft en prachtig is voor een zonnige dag.