MENU
Entre Deux logo

HELLO GOODBYE

Ik hou van vliegvelden. Het gevoel van avontuur, de wereld die voor je open ligt en de verhalen van alle reizigers maken me superenthousiast én heel nieuwsgierig. Mijn dag begint vandaag op Schiphol, waar ik samen met Sacha een vriendin uitzwaai die voor 6 weken naar Thailand vertrekt.

Na het afscheid besluiten we niet direct naar huis te gaan; er is nog zoveel te zien op Schiphol! We bestellen een warme chocomel bij een cafeetje recht tegenover een aankomsthal, observeren de wachtende thuisblijvers en fantaseren over welke reiziger ze komen ophalen. Voor we het weten zijn we 3 uur - en een eigen aflevering van Hello Goodbye - verder. 

Daarna fotografeer ik Sacha in de warm winter outfit die ik voor haar gestyled heb. Ze wilde graag een casual, vrouwelijke outfit in een subtiel kleurenpalet.  Ik heb daarom gekozen voor een knitted zwartwit sweater (America Today), gecombineerd met een mosgroen leren rokje dat prachtig kleurt bij Sacha's haar (America Today). Als accessoire draagt ze een schattig zilveren tasje met patches (Zara).

X Anouk

Instagram: @anoukcl

Website: www.anoukclaessen.com

PS: Ook een keer gestyled en gefotografeerd worden voor deze blog? Stuur me een berichtje via anouk.c@live.nl!

ZIlveren tasje met patches

Te koop bij Zara voor € 19.95