MENU
Entre Deux logo

FASHION FIND: THE MOM JEANS

De mom jeans is zo’n item dat je gewoon in je kledingkast wil hebben. En dan het liefst een lekker old school model in een mooie wassing. Ik hou wel van vintage shoppen en heb al heel wat uurtjes in stoffige hoekjes rondgeneusd, maar nog altijd zonder succes ...

En waar vind ik 'm? Montenegro! Een land waarvan ik eerlijk gezegd niet eens wist waar het lag en waar ze héérlijk pistache-ijs verkopen. Ik beland er tijdens een roadtrip met mijn vriend; een absolute vintage-speurneus die áltijd geluk heeft. Hij weet ‘m dan ook te vinden: míjn Mom Jeans! Ik ben eerst zelfs nog te lui en sceptisch om ‘m te passen, maar zodra ik 'm aan heb … verliefd!

Het leuke aan dit item is dat je met één item totaal verschillende looks kunt creëren. Met een stel loafertjes en een witte blouse is 'ie chique en stijlvol, met je favoriete gympies en een warme sweater supercasual en met dr. Martens + leren jack lekker boyish.

 Ik style ‘m vandaag met een gestreept blousje (JDY), oorbellen met roze pompoms (Zara) en Vans sneakertjes (Men at Work). Extra stylingtip voor alle koukleumen: een korte, warme sweater staat er ook super leuk bij! Mijn zachtroze exemplaar is van Nike (via Men at Work).