MENU
Entre Deux logo

FALL FLORALS

Dit is Niky! Een vriendinnetje van mij dat al haar hele leven schattig en lief wordt genoemd. Dat is natuurlijk een compliment, maar aan het stempel ‘schattig’ heeft ze ondertussen wel een kleine hekel. Ze doet er dan ook alles aan dit te voorkomen; geen felgekleurde make-up, snoezige haaraccessoires, zwierige pasvormen of vrolijke printjes.

Ze is vandaag op bezoek om mijn nieuwe stulpje te bewonderen en we gaan gezellig de stad in om te shoppen. En ja, bloemenprints vallen natuurlijk onder de categorie ‘vrolijke’ printjes. Maar die vind ík dus wel echt geweldig! Plus, ik ben er van overtuigd dat we zo’n print superleuk kunnen stylen zonder dat het haar per se schattig maakt.

Na het afwimpelen van een paar andere suggesties gaat ze uiteindelijk overstag: ze past dit prachtige jurkje van de Zara en het staat haar fantastisch. Ik style 'm met een studded belt, biker boots, hoge sokken en een dikke faux-fur jas. Items die allemaal afbreuk doen aan het ‘schattige’ gehalte en de look hip, vrolijk en lekker uitgesproken maken.

Niky zelf is gelukkig ook overtuigd; het jurkje prijkt nu als vrolijke uitschieter in haar kledingkast!

X Anouk

Instagram: @anoukcl