MENU
Entre Deux logo

CULOTTE LOVE

De culotte is zo’n hip dingetje dat éigenlijk niet meer in je garderobe mag ontbreken. In de jaren 70 werd ‘ie voor het eerst hip onder de ‘charmante’ naam broekrok en was het vooral een vermomde broek. Gelukkig is de culotte nu een stuk hipper én geeft deze naam ‘m de eer die hij verdient. Hij staat namelijk hartstikke vrouwelijk, geeft je een prachtig silhouet en is eindeloos te combineren!

Vandaag style ik Nadia. Zij heeft van zichzelf al een chique, classy stijl en wil graag eens wat nieuwe stylingmogelijkheden zien zónder direct van stijl te veranderen. Om haar (en jullie!) een idee te geven hoe je zo’n speciaal item als de culotte kan dragen op verschillende gelegenheden, heb ik ‘m op 2 manieren gestyled. 

Voor de eerste look heb ik de culotte gecombineerd met een prachtig zwart kanten topje in velvet (Zara) en een mooi leren jasje (Men at Work). Zo’n look is bijvoorbeeld perfect voor de jaarlijkse nieuwjaarsborrel van je werk. Netjes, maar toch zeker ook feestelijk en vrouwelijk.

Bij de tweede look heb ik een meer casual invalshoek gekozen door de culotte te combineren met een bordeaux t-shirt met turtleneck (Men at Work) en een grijs-rood geblokte sjaal (Men at Work). Een prima outfit om de show mee te stelen tijdens het SALE-shoppen lijkt mij! Tip: deze outfit nog ietsje meer casual maken? Draag ‘m met sneakers :) 

X Anouk

Instagram: @anoukcl

Website: www.anoukclaessen.com