MENU
Entre Deux logo

A TWIN THING: CO-ORDS

Matchy matchy! Ik ben fan van co-ords: setjes waarbij boven- en onderstuk matchen qua print. Ze zijn hartstikke hip, veelzijdig, makkelijk te combineren en voor mij dé manier om opvallende prints te dragen zonder ze direct moe te worden.

Vandaag style en shoot ik Sanne! Deze busy babe komt uit Maastricht, woont in Amsterdam en reist – net als ik heel wat af voor haar superleuke baan als ‘Future Trend Expert & Creative Strategist’. Ze is net terug van een prachtige reis door Azië (bekijk haar Instagram maar eens voor jaloersmakende plaatjes!) en vertelt me vandaag honderduit over haar avonturen.

Om lekker in de tropische sferen van haar reis te blijven kies ik voor een prachtig lichtblauw pak met vrolijke bloemenprint, een gestreepte top die mooi afsteekt qua print en kleur (en het geheel niet te ‘gestyled’ maakt) en sneakers met een dikke zool.

Fijne bijkomstigheid voor alle stresskippen onder ons: zo’n co-ord skipt ook weer meteen die kledingcrisis in de ochtend. Je weet namelijk precies welke items een match zijn!

X Anouk

Instagram: @anoukcl

Website: www.anoukclaessen.com